terapiasovellus asappi

Puhelinterapiaa näppärämmin Asappi-sovelluksella

Nyt pääset keskustelemaan koulutetun terapeutin kanssa vaivattomasti uuden sovelluksemme avulla.

 

Asappi on Puhelinterapeuttien kehittämä sovellus, jonka kautta saat keskusteluapua koulutetulta terapeutilta missä ja milloin vain. Näppärässä terapiasovelluksessa näet heti paikalla olevat terapeutit, ja voit soittaa haluamallesi terapeutille välittömästi ilman ajanvarausta juuri silloin, kun sinulle sopii.  

 

Asappi on turvallinen sovellus, jossa voit avoimesti ja luottamuksellisesti keskustella ammattilaisen kanssa mistä tahansa ahdistusta aiheuttavasta asiasta, olit sitten millaisessa elämäntilanteessa tahansa.

Rekisteröidy nyt ja pääset keskustelemaan ensimmäiset 20 minuuttia terapeutin kanssa ilmaiseksi

Asappi-terapiasovelluksessa pääset keskustelemaan terapeutin kanssa veloituksetta ensimmäisen 20 minuutin ajan. Jos koet keskusteluavun hyödylliseksi, voit ostaa lisää puheaikaa sovelluksessa.

Miksi kokeilla asappia?

Asappi tarjoaa Puhelinterapeuttien tapaan paikka- ja aikariippumatonta keskusteluapua silloin kun tarvitset. Asapin käytössä on kuitenkin monia etuja, kuten edullisemmat puhelut ja omien puhelutietojen seuranta.

Turvallisuus ja yksityisyys

Asappi-sovellukseen rekisteröidytään puhelinnumerolla, eikä sovellus kerää sinusta mitään muita tietoja. Puheajan ostaminen tapahtuu turvallisesti terapiasovelluksessa verkkomaksatuksella tai luottokortilla. 

Edullisemmat puhelut

Sovelluksella soittaminen on mahdollista toteuttaa edullisemmin, kuin perinteisellä puhelulla. Tämä mahdollistaa sen, että Asapilla voidaan tarjota sama palvelu kuin Puhelinterapeuteilla huokeampaan hintaan.

Näe paikalla olevat terapeutit

Asapissa näet reaaliaikaisesti paikalla olevat terapeutit. Sisäänkirjautumisen jälkeen pääset selaamaan terapeutteja ja soittamaan haluamallesi ammattilaiselle välittömästi juuri silloin, kun tarvitset keskusteluapua. Jos esimerkiksi koet saavasi eniten tukea tietyltä terapeutilta, voit soittaa jatkossa vain tälle.

käytettävyys

Asapin kehityksessä on kiinnitettyä erityistä huomiota selkeyteen ja soittamisen helppouteen. Sovelluksen tarkoitus on tehdä keskusteluavun hankkimisesta ja saamisesta helpompaa, vaivattomampaa ja edullisempaa.

Näet saldosi ja puheluhistoriasi

Asappi-sovelluksessa puheaikaa ostetaan etukäteen pankkiin turvallisella verkkomaksatuksella tai luottokortilla. Näet sovelluksessa koko ajan oman saldosi sekä puheluhistoriasi. Näin tiedät, kuinka paljon olet ostanut puheaikaa ja paljon sinulla on sitä jäljellä.