Puhelinterapeutit_logo_2020-01

Apua saa aina

Huhtikuu

Huhtikuu hupia täynnä, alkuun aprillipäivä, loppuun vappuaatto ja toki  siihen väliin osuu usein myös pääsiäinen yllätysmunineen, noidat lentävine luutineen ja taikoinensa.

Huhtikuu  on säätilaltaan useimminten epävakaa, yhtenä päivänä voit tuntea kesän lämmön hehkuvana ihollasi, kun seuraavana aamuna huomaat takatalven saapuneen ja suloisen lumikerroksen peittävän koko tienoon. Meillä on lunta vielä tähän aikaan melkomoinen määrä. Ja vaikuttaisi siltä, ettei tule sulamaan ihan hetkessä jatkuvien yöpakkasien takia. Aurinkoa ja tuulta tarvitaan, jotta tulvivat vedet pysysivät likimain joenuomassa.

Mitä tapahtui huhtikuussa?


Huhtikuu vuoden parhain kuukausi tehdä päätöksiä, joiden vaikuttavuutta ja kestoa ei voi edes arvailla etukäteen. Hätkähdyttävää kuinka paljon käännekohtia on elämässäni ollut juurikin huhtikuussa.


Tässäpä vuosien varrelta maistiaisia:


2012 vaihdoin autoni (Opel vectra) – ihana valkoinen ratsuni, joka luotettavasti liikutti lähes 10vuoden ajan minua paikasta toiseen, kulki välillä ilman öljyä ja johon mahtui paljon (ja josta näin vielä viime viikolla unta) – huomattavasti uudempaan 4vetoiseen ruskeaan ratsuun, CRV Hondaan.


2013 8pv avasin kivijalkakauppani.


2014 13pv kävin viikon lomamatkalla ulkomailla vuosien tauon jälkeen, ja jo seuraavalla viikolla 24pv kuuntelin ensimäisen kerran Tommy Hellsteniä livenä liikuntahallilla.


2015 1pv aloitin Ihminen tavattavissa kasvuohjelmassa, 13pv lopetin tupakoinnin ja samana päivänä sain kuulla kummipoikani ennenaikaisesta syntymisestä (elää ja voi erittäin energisesti haasteellisesta alusta huolimatta).


2016 15pv aloitin oman henkilökohtaisen 3 vuotisen terapian.


2017 Herääminen ITT jatkokoulutuksessa


2018 8pv Keholleni lempeää Rosen terapiaa 3kertaa, 25pv Kasvotusten -kiertueella liikuttumassa Tommin ja Ninnin musiikista ja Tommyn kiireettömästä pohdiskelusta.


2019 17pv sain pääteltyä lopputyöni ja lähetettyä sen tarkistukseen, 18pv vietin lähes 3tuntia kranioshakraalihoidossa (menomatkalla puhkesi autosta ratas ja siitä tunnin kuluttua matka jatkui enkä myöhästynyt hoidosta, kiitos nopsan hinauspalvelun ja k-renkaan sukkeluuden), 20pv pidin ensikertaa pääsiäislauantaina kauppani kiinni ja vietin 4päivän lomaa, 23pv valmistuin ihminen tavattavissa terapeutiksi.


2020 1pv osallistuin kirjoittajien työpajaan netissä ensimmäistä kertaa. Ja 5pv Katjankeinu.fi – kiitollinen veljeni joka työskentelee yliluonnollisella alalla, teki mulle nettisivut jota jopa itse osaan käyttää.

Kolme hoota: helli, himmaa, havahdu


Huhtikuun viimeinen siis tämä päivä oli vuosia sitten nuoruudessani uuden huvittelu kauden alkamisajankohta, jota riittikin sitten jokaiselle viikonlopulle pitkälle syksyyn, ihan lokakuun alkupäiville asti.


Sille se ja sama oliko vapunaattona lunta vai ei, meidän talvi päättyi Jyrkän avajaisiin ja kesä odotti jo seuraavana päivänä. Nyt kun ikkunasta katselen vajaan metrin korkuista lumihankea minua hytisyttää pelkkä ajatuskin viettää väli klo 21-02 sillä kevyellä juhlapukeutumisella mitä siihen aikaan käytettiin. Viittaako merkit vanhuuteen, viisauteen vai huonoon verenkiertoon? Mene ja tiedä, mutta mulle hiljentyminen näyttäisi tähän kohtaan sopivan mainiosti.

Tämän vuoden huhtikuun viimeinen päivä menee sillä millä on menty koko kuukausi; hellittämisellä, himmailulla ja havahtumisella.

Vietä säkin näköisesi Vappu!

LUE SEURAAVAKSI