Puhelinterapeutit_logo_2020-01

Apua saa aina

Suomen puhelinterapeutit oy

Suomen Puhelinterapeutit Oy on perustettu vuonna 2020. Tarjoamme puhelinterapiaa ja keskusteluapua puhelimen välityksellä 24/7. Missiomme on tarjota jokaiselle mahdollisuus saada keskustelutukea koulutetulta terapeutilta ajasta ja paikasta riippumattomasti ilman jonottamista tai byrokratiaa.

TEHTÄVÄMME

Tehtävämme on parantaa elämänlaatuasi ja tarjota aidon kohtaamisen – asiastasi riippumatta. Tarjoamme turvallisen tilan, jossa voit puhua myös siitä mistä et voi puhua lähimmillesi.

 

Voit jutella kanssamme esimerkiksi parisuhdeongelmista tai yksinäisyydestä. Ehkä elämässäsi ulkoiset puitteet ovat hyvin, mutta siitä huolimatta outo takakireys rassaa mieltäsi. Saatat kärsiä paniikki-, tai pelkotiloista, ahdistuneisuushäiriöistä tai unettomuudesta. Saatat kohdata arvostelua, vähättelyä tai mitätöintiä työpaikallasi, parisuhteessasi tai perheessäsi.

 

Tahdomme elvyttää ja tukea henkistä hyvinvointiasi ja keventää mielesi taakkaa kokonaisvaltaisesti. Meiltä saat keskusteluapua, olit sitten tullut petetyksi, jätetyksi tai menettänyt läheisesi kuolemalle. Koit sitten jaksamattomuutta tai muuten vain ilotonta elämää, älä jää yksin.

 

Puhumattomana pienikin ja mielessäsi ehkä vähäpätöinen asia voi saada kohtuuttoman suuret mittasuhteet. Ettei kärpäsestä tule härkänen, soita meille niin jutellaan.

Arvomme, josta emme tingi, ovat rakkaudellinen läsnä oleminen, hyvä tahto ja ihminen itse.

terapeuttimme

Kohtaamme asiakkaamme ammattitaidollamme, persoonallamme sekä karttuneella elämänkokemuksellamme.

KATJA JÄRVENPÄÄ

Kriisityön erikoistumisopinnot
SEAL 1 (Soulteam Equine Assisted Learning)
Vihatyön ohjaamisen perusteet -koulutus
Ihminen tavattavissa -terapeutti ITT®
Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja (NVC)

Uusi elämä

Terapeuttimme Katja kertoo videolla asioista, joiden vuoksi hänelle syntyi tarve muuttaa elämänsä suuntaa.

Tutustu blogiimme

Yhteystiedot

Turvallisuus

Emme kerää emmekä tallenna asiakkaidemme tietoja, joten voit soittaa meille turvallisesti ja luottamuksella kertomatta nimeäsi tai paikkakuntaasi.

 

Akuutissa vaikea-asteisessa mielenhäiriön tilanteessa ota yhteys suoraan oman alueesi terveyskeskukseen, päivystävään psykiatrian sairaalaan tai soita hätänumeroon 112.

 

Sivumme käyttää evästeitä anonyymin kävijäliikenteen analysoimista varten.