Puhelinterapeutit_logo_2020-01

Vastaanotto

UUDELLA ASAPPI-TERAPIASOVELLUKSELLAMME SAAT KESKUSTELUAPUA HETI

Nyt voit keskustella koulutettujen terapeuttiemme kanssa Asappi-terapiasovelluksessa, mistä vain ja milloin vain!

Puhelinterapeutit ovat kehittäneet oman terapiasovelluksen, jolla voit:

 

  • Soittaa edullisemmin koulutetulle terapeutille
  • Keskustella terapeutin kanssa 20 minuuttia ilmaiseksi
  • Valita, kelle terapeutille soitat
  • Nähdä saldosi ja puheluhistoriasi

Vaikuttavaa ja läsnä olevaa terapiaa Oulussa ja Pudasjärvellä

Tarjoamme vaikuttavaa ja läsnä olevaa terapiaa, jossa tulet kohdatuksi yksilönä ja ihmisenä. Lupauksemme on, että saat keskusteluapua koulutetulta terapeutilta matalalla kynnyksellä ilman pitkää odottamista. Terapiassa voidaan käsitellä laajasti monenlaisia kysymyksiä, jotka aiheuttavat sinulle kipua tai pahaa oloa, tai ovat muuten vain vaikeita. Yhdessä koulutetun ammattilaisen kanssa pääset keskustelemaan niistä turvallisessa ympäristössä.

 
Pitääkö terapiaistuntoa varten valmistautua?
 

Sinun ei tarvitse valmistautua istuntoon mitenkään, vaan saat tulla juuri sellaisena kuin olet siinä hetkessä. Sinun ei tarvitse suunnitella terapiaa etukäteen. Meille ei myöskään tarvitse lähetettä.

 

 

Mitä vastaanotolla tehdään?
 

Jotkut saattavat istunnon alussa kysyä, että miten tässä nyt sitten pitäisi olla? Tähän vastaamme, että ole juuri niin kuin sinusta tuntuu hyvältä. Emme seuraa terapiaistunnoissamme mitään tiettyä kaavaa, vaan kohtaamme sinut ihmisenä ja yksilönä. Saatamme jonkun kanssa käyttää toiminnallisia elementtejä, toisen kanssa ei. Istuntojen sisältö mukautuu sen mukaan, mikä todetaan juuri sinulle sopivaksi.

 

 

Saako terapiassa ilmaista tunteitaan vapaasti?
 

Toisinaan tunteitaan on joutunut pitämään sisällään kauan jopa tukahduttamaan niin ettei edes tiedä miltä tuntuu. Vastaanotollamme saat harjoitella turvallisesti tunteiden ilmaisua, niiden hankalienkin. Saat puhua paljon, saat puhua vähän, saat olla hiljaa. Terapia perustuu luottamukseen, mutta ei haittaa jos et luota heti. Rakennetaan luottamus yhdessä. Terapiassa sinulle varattu aika on sinun aikaasi. Tahdomme varmistaa asiakkaidemme yksityisyyden ja rauhallisen tulon ja poistumisen, joten koputathan ovelle täsmällisesti sovittuna aikana.

Varaa aika terapeutille Ouluun tai Pudasjärvelle

Terapeuttimme Oulussa ja Pudasjärvellä

KATJA JÄRVENPÄÄ

Kriisityön erikoistumisopinnot
SEAL 1 (Soulteam Equine Assisted Learning)
Vihatyön ohjaamisen perusteet -koulutus
Ihminen tavattavissa -terapeutti ITT®
Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja (NVC)

Voit varata ajan myös etävastaanotolle

Etkö löydä kalenterista sopivaa aikaa? 

Voit varata ajan myös puhelimitse 06000 4114 (2,38 €/min +pvm/mpm) 24/7, tai sähköpostilla info@puhelinterapeutit.fi Ilmoita viestissä, haluatko varata ajan Oulun vai Pudasjärven vastaanotolle vai etävastaanotolle.

Kohtaamme sinut lämmöllä ja ammattitaidolla

Tehtävämme on parantaa elämänlaatuasi ja tarjota aidon kohtaamisen asiasta riippumatta.

 

Voit jutella kanssamme esimerkiksi parisuhdeongelmista tai yksinäisyydestä. Ehkä elämässäsi ulkoiset puitteet ovat hyvin, mutta sinulla on siitä huolimatta paha olla. Saatat kärsiä ahdistuneisuudesta, paniikki- tai pelkotiloista, tai unettomuudesta. Saatat kokea sinuun kohdistuvaa arvostelua, vähättelyä, tai mitätöintiä. Saatat kokea näitä esimerkiksi työpaikalla, parisuhteessa, tai perheenjäsentesi toimesta.

 

Välillä vaikeissa elämäntilanteissa riittää, kun uskoutuu ystävälle tai muulle läheiselle ihmiselle. Jotkut asiat ovat niin kipeitä ja vaikeita, ettei niistä halua tai pysty uskoutua läheisille. Tällöin on hyvä uskoutua ulkopuoliselle ammattilaiselle, jolla on aito halu kuunnella.

 

Tahdomme elvyttää ja tukea henkistä hyvinvointiasi ja helpottaa kokemaasi taakkaa. Olit sitten tullut petetyksi, jätetyksi tai menettänyt läheisesi kuolemalle, saat meiltä keskustelutukea.

 

Tehtävämme on saada jokaisen kokea olevansa tärkeä ja tulla kohdatuksi. Puhumattomana pienikin ja vähäpätöiseltä tuntuva asia voi saada kohtuuttoman suuret mittasuhteet. Älä siis jää yksin ajatustesi kanssa.

 

Arvomme, josta emme tingi, ovat rakkaudellinen läsnäolo, hyvä tahto ja ihminen itse.

Tuemme sinua elämäsi kriiseissä

Yhteystiedot

Turvallisuus

Emme kerää emmekä tallenna asiakkaidemme tietoja, joten voit soittaa meille turvallisesti ja luottamuksella kertomatta nimeäsi tai paikkakuntaasi.

 

Akuutissa vaikea-asteisessa mielenhäiriön tilanteessa ota yhteys suoraan oman alueesi terveyskeskukseen, päivystävään psykiatrian sairaalaan tai soita hätänumeroon 112.

 

Sivumme käyttää evästeitä anonyymin kävijäliikenteen analysoimista varten.