Puhelinterapeutit_logo_2020-01

Apua saa aina

UUDELLA ASAPPI-TERAPIASOVELLUKSELLAMME SOITAT EDULLISEMMIN

Puhelinterapiaa nyt saatavilla myös Asappi-terapiasovelluksessa!

Puhelinterapeutit ovat kehittäneet oman terapiasovelluksen, jolla voit:

 

  • Soittaa edullisemmin koulutetulle terapeutille
  • Keskustella terapeutin kanssa 20 minuuttia ilmaiseksi
  • Valita, kelle terapeutille soitat
  • Nähdä saldosi ja puheluhistoriasi

Älä jää yksin – auttava puhelin palvelee vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri

Oletko kohdannut elämässäsi äkillisen surun tai kriisin, josta haluaisit puhua? Auttavan puhelimemme tarkoitus on helpottaa ahdistustasi ja löytää voimavaroja elämäsi haasteisiin.

 

Mikä on auttava puhelin?

 

Auttava puhelimemme tukee kaikissa elämäsi kysymyksissä juuri silloin kun tukea tarvitset. Voit soittaa meille esimerkiksi silloin kun olet menettänyt läheisen ihmisen, sairastunut, joutunut työttömäksi, tai kärsit yksinäisyydestä tai selittämättömästä pahasta olosta, tai sinulla on muita kipeitä ja vaikeita tunteita. Saatat kokea uhkailua tai alistamista parisuhteessa, tai sinulla voi olla masentuneita ja itsetuhoisia ajatuksia.

 

Voit soittaa meille anonyymisti juuri silloin kun sinulle sopii, vaikka kotoasi. Tarjoamme läsnä olevan ja empaattisen kuuntelijan, jolle voit puhua vapaasti ilman pelkoa tai häpeää.

 

Lupauksemme:

 

1. Auttava puhelimemme on täysin anonyymi

Voit soittaa meille huoletta ilman että sinun täytyy kertoa esimerkiksi nimeäsi, ikääsi, tai paikkakuntaasi. Saat paljastaa meille itsestäsi juuri sen verran kuin itse haluat. Emme myöskään kerää sinusta mitään tietoja.

 

2. Voit soittaa auttavaan puhelimeen milloin vain

Voit soittaa palveluumme milloin tahansa mihin tahansa aikaan vuorokaudesta. Olemme sinua varten tavoitettavissa kellon ympäri.

 

3. Auttavassa puhelimessamme sinua kuuntelee aina koulutettu ammattilainen

Kun soitat meille, sinua kuuntelee aina koulutettu ammattilainen. Ammattilaisemme ovat paitsi asiantuntijoita, heillä on myös aito halu kuunnella ja auttaa. Ammattilaisen kanssa keskustelu voi tuoda vaikeaan elämäntilanteeseen ratkaisuja tai näkökulmia, mitä ei välttämättä esimerkiksi ystävän kanssa keskustellessa löydy.

 

4. Voit puhua kanssamme huoletta mistä tahansa asiasta ilman häpeää

Oli kyse mistä tahansa asiasta, auttava puhelimemme on sinua varten. Sinusta saattaa tuntua, että asiasi on liian vähäpätöinen jotta siihen kannattaa hakea apua. Joskus taas asia on niin iso, että sitä on vaikea käsitellä. Oli ongelma iso tai pieni, jos se aiheuttaa ahdistusta niin siitä on hyvä puhua. Keskustelu helpottaa oloa ja parhaassa tapauksessa auttaa löytämään ratkaisuja tilanteeseesi.

 

5. Kun soitat meille, tulet aidosti kuulluksi ja ymmärretyksi

Kun soitat meille, tulet aina kuulluksi ja ymmärretyksi. Voit puhua huoletta kaikesta, koska tehtävämme on kuunnella ja auttaa sinua. Voit soittaa meille, vaikka pelottaisi tai jännittäisi. Moni on saattanut epäillä soittamista aluksi, mutta tuntenut helpotusta ja tyytyväisyyttä kun on sen uskaltanut tehdä.

Auttavasta puhelimesta tukea missä tahansa elämäntilanteessa

Paha tai ahdistunut olo ei katso ikää tai elämäntilannetta. Olit sitten yksinelävä tai parisuhteessa, perheetön tai perheellinen, nuori tai vanha, työtön tai työssä, voit kohdata elämässäsi kipeitä asioita joista haluaisit keskustella. Sinusta voi tuntua, että et voi tai halua uskoutua läheisillesi, tai sinulla ei ole ketään kenelle puhua. Joskus muuten vain kaipaat ulkopuolista tukea, jolloin kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen.

 

Meille voit soittaa milloin vain ilman jonottamista tai byrokratiaa. Auttava puhelimemme tukee myös silloin, kun et halua sitoutua pitkäaikaiseen prosessiin. Voit puhua kanssamme niin kauan kuin haluat ja soittaa niin usein kun haluat. Puhelu voidaan myös päättä sitten kun sinusta siltä tuntuu.

terapeuttimme

Kohtaamme asiakkaamme ammattitaidollamme, persoonallamme sekä karttuneella elämänkokemuksellamme.

KATJA JÄRVENPÄÄ

Kriisityön erikoistumisopinnot
SEAL 1 (Soulteam Equine Assisted Learning)
Vihatyön ohjaamisen perusteet -koulutus
Ihminen tavattavissa -terapeutti ITT®
Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaaja (NVC)

Tuemme sinua elämäsi kriiseissä

Yhteystiedot

Turvallisuus

Emme kerää emmekä tallenna asiakkaidemme tietoja, joten voit soittaa meille turvallisesti ja luottamuksella kertomatta nimeäsi tai paikkakuntaasi.

 

Akuutissa vaikea-asteisessa mielenhäiriön tilanteessa ota yhteys suoraan oman alueesi terveyskeskukseen, päivystävään psykiatrian sairaalaan tai soita hätänumeroon 112.

 

Sivumme käyttää evästeitä anonyymin kävijäliikenteen analysoimista varten.